RSS

>KREMALI KALPLİ KURABİYE

27 Ara

>


MALZEMELER:
Yarım kg un
yarım su bardağı toz şeker
yarım paket margarin
2 adet yumurta
1,5 su bardağı toz badem
vanilya
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
süslemek için:
1 paket kremşanti
1 çorba kaşığı kakao
1 çay bardağı süt
pudra şekeri
HAZIRLANIŞI:
Hamur malzemelerini bir kapta yoğurduktan sonra merdane ile açarak hamurları kalp şeklinde kalıplarla keserek hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizerek üzerleri kızarana kadar pişirelim. Soğuduktan sonra üzerine hazırladığımız şantiyi (yarısı beyaz yarısına kakaoyu karştırarak hazırlıyoruz)sıkma torbasına koyarak dilediğimiz şekilde süslüyoruz.İsteğe göre sadece pudra şekeri ile de servise sunulur.
AFİYET OLSUN.
 
 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: