RSS

>AMİGURİMİ ÖRGÜ OYUNCAK BEBEK

14 Ara

>

burada gövdeyi bitirip içini yine elyafla doldurduktan sonra ilmeğin iç kısmından alarak içe doğru kapatıyoruz.Dış kısmıyla daha sonra (bacaklar eklendikten sonra)eteği öereceğiz.Etek dış ilmeklerden alarak ben gözkararı yaptım.Artırarak yapıyorsun.

Bu arada da baş kısmı bittikten içini elyafla doldurup boyun kısmını verdikten sonra renkli ipliğe geçerek gövdeyi yapıyoruz.

Resimlerde görüldüğü üzere tığ ile sık iğne öğrerek yaptım.Kafadan başladım.Aşama aşama öğrerek içlerini elyafla doldurdum.Her aşaması kafadan başlayarak kol ve bacakları tek tek ördüm bittikten sonra iğne ile dikerek ekledim.Saçlarıda kafanın üst kısmından iplikleri tığ ile geçirdim.Bu yapım tekniği tamamen size bağlı.Ben yaparken onu hissettim.Hayalgücünüzle ilgili.Siz ne isterseniz o olur.Bu benim ilk denemem.Minik kızım izin verirse çeşitlendirmeyi düşünüyorum.Bu bebeği yaparken daha çok sevdi.Sürekli elimden çekiştirip almaya çalıştı.Çok zevkli.Bence herkes denemeli.Hayal gücünüzde varsa bu örnek ile herşey yapılabilir.Çok kolay.Deneyecek arkadaşlara da şimdiden başarılar.
 
Yorum yapın

Yazan: 14/12/2010 in ÖRGÜ OYUNCAKLAR

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: