RSS

>ÜÇLÜ SALATA

11 Ara

>

MALZEMELER:

4 adet patates

2 adet kabak

2 adet havuç

3-4 adet sarımsak

3 kaşık zeytinyağı

tuz,karabiber,pulbiber,kıyılmış maydanoz

Bir avuç badem

Kızartmak için zeytinyağı

aldığı kadar yoğurt

HAZIRLANIŞI:

patatesler haşlanırken kabaklar ve havuçlar rendelenerek zeytinyağında kavurarak soğumaya bırakılır.Patatesler haşlandıktan sonra cam kabın içerisinde çatalla ezerek tuz,karabiber ve zeytinyağıda ekleyerek borcama yayalım.Sarımsaklı yoğurtlu harcı kabaklı karışıma dökerek karıştıralım ve patatesli harcın üzerine dökelim.En son olarak kıydığımız bademleri pulbiber ve kıydığımız maydanozlarıda ilave ederek soğuması için buzdolabına koyalım. Soğuk olarak servis edelim.
AFİYET OLSUN.

 
 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: