RSS

>KIRMIZI BİBERLİ SAÇ KAVURMA

21 Eyl

>

MALZEMELER:
Yarım kilo dana kuşbaşı et
3-4 adet kırmızı biber
1-2 adet halka doğranmış soğan
2 adet doğranmış taze soğan
tuz,karabiber,kekik isteğe göre pulbiber
HAZIRLANIŞI:
Önce etleri 5 su bardağı suyla 45 dk.kadar haşladım.Haşladıktan sonra saç tavaya aldım.Biraz margarin 3 kaşık sıvı yağı ilave ettikten sonra doğranmış kımızı biberleri soğanları ekledim.Hepsi birlikte kavrulduktan sonra doğranmış taze soğanlarıda ekleyerek 1-2 çevirdikten sonra baharatlarıda katarak altını kapatıyoruz.Servise hazırdır.Ben resimde görüldüğü gibi yaptım.İsteğe göre pilav veya bulgur pilavı ilede servis yapılabilir.
AFİYET OLSUN.
Reklamlar
 
 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: