RSS

>Kabaklı Havuç Salatası

20 Şub

>MALZEMELER:

2 Adet kabak
2Adet havuç
2 su bardağı yoğurt
2çorba kaşığı mayonez
2-3 diş sarımsak
tuz,isteğe göre süslemek için maydanoz
3 çorba kaşığı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI:
Kabaklar ve havuçlar soyularak rendelenir.3 çorba kaşığı zeytinyağında yaklaşık 15 dakika pişirilir.Soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurt, mayonezi katılır.Üzeri süslenerek servis edilir.
AFİYET OLSUN.
Reklamlar
 
 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: