RSS

>Kahvaltıda Krep

19 Şub

>


MALZEMELER:
1 kg süt
yaklaşık 2,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI:
Bütün malzemeler hiç topak kalmayacak şekilde karıştırılarak hazırlanır.Yağsız tava biraz sıvı yağ ile yağlanarak hafif kızdırılır. Çorba kepçesiyle hamur dökülerek pişirilir. Margarin yada tereyağ sürülerek servis edilir.
Not : Hamur malzemesi çok katı olmamalıdır ve arzu edilirse patates püresi , peynir rendesi, bal veya reçel ile servise sunulabilir.
AFİYET OLSUN.
Reklamlar
 
Yorum yapın

Yazan: 19/02/2010 in Hamur işleri

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: