RSS

>TAVUKLU KAPAMA

07 Şub

>

MALZEMELER:
1 su bardağı pirinç
yarım kilo tavuk baget
3 su bardağı su
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI:
Tencerede tavuk bagetler 2 çorba kaşığı yağ ile biraz kızartıldıktan sonra 3 su bardağı su ilave edilerek haşlanır. Pirinç yıkanarak cam bir kaba serilir.Üzerine tavuk bagetler dizilerek
et suyu da ilave edilerek fırında pişinceye, etler kızarıncaya kadar tutulur. Daha sonra fırından alınarak üzerine karabiber serpilerek servise sunulur.
AFİYET OLSUN.
Reklamlar
 
 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: