RSS

>PEYNİRLİ GÖZLEME

31 Oca

>

MALZEMELER:
1 kg un
1 tatlı kaşığı tuz
su
margarin
peynir
HAZIRLANIŞI:
Un,tuz,su karıştırılarak kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır.
Yumurta büyüklüğünde bezeler yapılarak küçük dairler şeklinde açılır.
İçine peynir konularak yarım ay şeklinde kapatılır.
Pişen her gözlemenin üzerine margarin sürülür. ( isteğe göre gözlemenin iç malzemesi kıymalı,patatesli,ıspanaklı olarak yapılabilir.)
AFİYET OLSUN.
Reklamlar
 
Yorum yapın

Yazan: 31/01/2010 in Hamur işleri

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: